Bine ati venit Vizitator • Inregistrare • Login
Vineri, 29.3.2024
Piese Pc de la 1 ron(Click)
Principala » 2011 » Ianuarie » 27 » 127 Hours (2010) DVDRip+Subtitrare
12.10.03
127 Hours (2010) DVDRip+Subtitrare


Descarca Acum Film+Subtitrare




Lansat în avanpremieră la Festivalul de la Toronto, filmul „127 Hours” este inspirat din povestea adevărată a alpinistului Aron Ralston, care cunoaşte cea mai traumatizantă experienţă din viaţa sa.

Rămas blocat între stâncile unui canion din Utah, după cinci zile în inima pustietăţii, alpinistul se vede nevoit să recurgă la măsuri disperate. Pentru a rămâne în viaţă, acesta îşi amputează braţul imobilizat cu briceagul, scena redată în 127 Hours fiind descrisă de critici ca fiind cea mai realistă scenă filmată vreodată.

Potrivit jurnaliştilor de la Slashfilm, noua peliculă a lui Danny Boyle este o experienţă cinematografică ce taie răsuflarea.

„Filmul este genial şi extrem de emoţionant. Te ţine cu ochii în lacrimi, te face să râzi ca apoi să te facă să te prinzi puternic de scaun şi să îţi ţii respiraţia”, notează aceştia.

„Nu am mai văzut de mult o astfel de reacţie la un film şi să scoată spectatorii alergând din sală. Poate doar la «The Exorcist»", scrie, la rândul său, criticul John Foote în cronica sa din The Wrap.

Premiat cu Oscar în 2009 pentru filmul „Vagabondul milionar", regizorul britanic Danny Boyle propune şi de această dată o poveste impresionantă pentru publicul său, prea tulburătoare însă.
Vizualizari: 808 | Adaugat de: bycosmin | Tags: descarca gratis +subtitrare 127 Hou, Download 127 Hours (2010) DVDRip+Su | Raging: 0.0/0
Doar utilizatorii inregistrati pot comenta
[ Inregistrare | Login ]