Bine ati venit Vizitator • Inregistrare • Login
Vineri, 29.3.2024
Piese Pc de la 1 ron(Click)
Principala » 2011 » Februarie » 05
Double zero (2004) - Agentii Zero-Zero Franta vã expediazã cei mai buni doi agenti secreti ai ei: Ben & Will Will El e Marele Brun, si are un farmec irezistibil cu toate cã n-a avut niciodatã vreo iubitã. Trãieste într-o lume imaginarã si se viseazã în pielea lui James Bond. Din fericire, partenerul lui, Ben, îl va ajuta sã-si depãseascã complexul de „mãretie”. Ben El e Micul Plesuv, si locuieste încã cu mãmica. O mamã grijulie, care-i dã telefon de câteva ori pe zi sã-l întrebe ce mai face. Ben îi rãspunde cuminte, politicos si blând, chiar dacã e în mijlocul unui schimb de focuri. În plus, e o Enciclopedie ambulantã. Stie totul despre agentu ... Detalii... »
Views: 827 | Added by: bycosmin | Date: 05-02-2011

Aceasta noua si moderna adaptare a povestii clasice "Gulliver’s Travels” imaginate de catre scriitorul irlandez Jonathan Swift in secolul al XVIII-lea il are in centrul actiunii pe Lemuel Gulliver, un functionar marunt care distribuie corespondenta la sediul unei reviste new yorkeze si viseaza sa devina jurnalist. Dupa ce pacaleste o editoare ca este un scriitor talentat de jurnale de calatorie, Lemuel este trimis intr-o misiune in Triunghiul Bermudelor pentru a scrie un articol. Vaporasul lui este zgaltait de o furtuna puternica, iar Lemuel Gulliver naufragiaza pe o insula misterioasa denumita Lilliput, care este populata de oameni harn ... Detalii... »
Views: 583 | Added by: bycosmin | Date: 05-02-2011




Sex, droguri si bani … acestea sunt ingredientele care fac subiectul acestui film. Viata adolescentilor americani atarna doar de un fir de ata, cel putin asa vedem in acest film plin de violenta. Allison este o tanara adolescenta inca la liceu, care desi provine dintr-o familie instarita si respectabila, nu se multumeste cu atat, ci ii place viata traita la extrem. Parintii ei ... Detalii... »
Views: 753 | Added by: bycosmin | Date: 05-02-2011