Bine ati venit Vizitator • Inregistrare • Login
Vineri, 29.3.2024
Piese Pc de la 1 ron(Click)
Principala » 2011 » Februarie » 06
Descarca Acum Film +Subtitrare




Antreprenorul Terry il ademeneste pe vechiul sau prieten Jarrod pe Coasta de Vest a Statelor Unite ale Americii, in Los Angeles, invitandu-l la o petrecere de pomina care se prelungeste pana tarziu in noapte. In toiul petrecerii, o parte dintre invitati sunt atrasi de o lumina misterioasa de culoare albastra pe care o observa pe fereastra si ies din locuinta, disparand instantaneu si fara urma in vazduh. Pe masura ce tot mai multi oameni si tot mai multe cladiri sunt absorbite de vartejurile de lumina de origine necunoscuta care plutesc pe deasupra orasului Los Angeles, Terry, Jarrod si micul lor grup isi dau seama ca asista la o invazie extra ... Detalii... »
Views: 715 | Added by: bycosmin | Date: 06-02-2011

Descarca Acum Film
Descarca Subtitrare buna
download Subtitrare Season Of The_Witch 2011 TS-Rip.srt



Plasata in secolul al XIV-lea, actiunea filmului se centreaza in jurul unui cruciat care se intoarce alaturi de camaradul sau in orasul natal, doar ca sa descopere ca acesta a fost devastat de ciuma neagra. O biserica asediata, care considera vrajitoria vinovata de napasta, le comanda celor doi cavaleri sa transporte o vrajitoare la o manastire, unde calugarii vor tine un ritual in speranta ca vor pune capat epidemiei. Un preot, un cavaler indurerat, un ... Detalii... »
Views: 846 | Added by: bycosmin | Date: 06-02-2011

Descarca Acum Film +Subtitrare


Desi au trecut cativa ani de cand asistentul medical Greg Focker s-a casatorit cu Pamela Martha Byrnes, fiica unui agent CIA pensionat, iar cuplul a intampinat cu bucurie in urma cu 5 ani venirea pe lume a gemenilor Samantha si Henry, inca exista neincredere si tensiune in relatiile dintre ginere si socru. Atunci cand intransigentul si rigidul Jack Byrnes si sotia sa Dina sosesc in casa tinerilor pentru a petrece Ziua Recunostintei alaturi de copii si nepoti, Greg Focker isi da seama ca socrul lui de cosmar nu a renuntat la actele de spionaj familial si la misiunile secrete menite sa il puna pe el intr-o lumina nefav ... Detalii... »
Views: 615 | Added by: bycosmin | Date: 06-02-2011