Bine ati venit Vizitator • Inregistrare • Login
Luni, 29.4.2024
Piese Pc de la 1 ron(Click)
Descarca Acum !(FileBoX)


Genre: Comedy
Language: English
Subtitles: Romana
Format: AVI
Length: 701 MB for 1h 30mn
Video #0: XviD at 1658 Kbps
Aspect: 720 x 400 at 23.976 fps
Audio #0: MP3 at 192 Kbps


No Trailer
Views: 943 | Added by: bycosmin | Date: 03-03-2011

Descarca Acum !!(FileBoX)



Year..........: 2011
Genre.........: Animation
iMDB Rating...: awaiting 5 votes

Runtime.........: 77 min
Video...........: XviD
Video Bitrate...: 1141 kbps
Resolution......: 720x400
Frame Rate......: 29.970 FPS
Audio...........: MP3 128 kbps 2ch
Subtitles.......: Romanian
Languages.......: English
Din ultima pagină a jurnalului lui Superman aflăm că super-eroul e pe moarte. Celulele din corpul său se dezintegrează, iar timpul ce i-a mai rămas de trăit e scurt. Adversarul său, Lex Luthor, îşi face de cap şi ameninţă violent, explicând că nimeni nu va fi rănit dacă ... Detalii... »
Views: 921 | Added by: bycosmin | Date: 03-03-2011

Descarca Acum(FileBoX.Ro)
Descarca Acum Subtitrare Sanctum 2011


Un action-thriller alert despre o echipă de scafandri aflată într-o expediţie magnifică spre cel mai frumos, neexplorat şi puţin accesibil sistem de peşteri subacvatice din lume.
Din expediţie fac parte Frank Mcguire (Richard Roxburgh) - un explorator individualist şi fiul său de 17 ani, Josh, venit în formă de protest, precum şi miliardarul Carl Hurley (Ioan Gruffudd), al cărui scop este să submineze expediţia. Când o neaşteptată furtună tropicală îşi face apariţia, singura lor scăpare este să găsească ieşirea din peşteră,la care pot aj ... Detalii... »
Views: 760 | Added by: bycosmin | Date: 22-02-2011

Descarca Acum(FileBoX.Ro)
 Descarca Acum (Fisierelemele.Ro)
Descarca Subtitrare The MECHANIC 2011



Remake al filmului cu acelasi titlu din anul 1972, "The Mechanic" ii are in centrul actiunii pe asasinul profesionist Arthur Bishop si pe discipolul acestuia Steve McKenna. Arthur Bishop a lucrat intotdeauna pe cont propriu, cu o meticulozitate, ingeniozitate si eficacitate care l-au facut celebru in bransa criminalilor platiti, studiindu-si cu mare atentie victimele inainte de a perfecta planul de atac si nelasand in ... Detalii... »
Views: 932 | Added by: bycosmin | Date: 22-02-2011


Descarca Acum The_Green_Hornet_(2011)_DVDRip
 Descarca Subtitrare The_Green_Hornet_(2011)_DVDRip




Britt Reid este un playboy petrecaret si rasfatat din Los Angeles, al carui tata este proprietarul ziarului The Sentinel si detinatorul unui imperiu financiar. Atunci cand parintele lui James Reid decedeaza in conditii suspecte, tanarul Britt se trezeste brusc la conducerea celui mai profitabil trust ... Detalii... »
Views: 848 | Added by: bycosmin | Date: 12-02-2011

Descarca Acum Takers_(2010)_DVDRip
Descarca Subtitrare Takers_(2010)_DVDRip



  Un grup de infractori din Los Angeles continua sa ridiculizeze si sa intarate fortele de politie din oras perfectand de multa vreme planuri perfecte de a jefui bancile. Hotii intra si ies din locatiile alese pentru a fi jefuite cu o precizie de ceasornic, nu lasa in urma niciun indiciu ce ar putea conduce la identificarea si capturarea lor si pun in scena cu o maiestrie demna de invidiat lovituri din ce in ce mai indraznete si mai periculoase, cu recompense materiale ... Detalii... »
Views: 867 | Added by: bycosmin | Date: 12-02-2011


Descarca Acum Faster_(2010)_DVDRip.rar
Download Subtitrare Faster




  In urma cu 10 ani, Driver a fost arestat si condamant la inchisoare sub acuzatia de a fi incercat sa jefuiasca o banca. In timpul respectivei tentative de jaf, fratele lui Driver a fost asasinat din cauza tradarii unora dintre complici, motiv pentru care singurul scop caruia Driver ii dedica acum toata energia este gasirea si anihilarea celor care au contribuit la moartea rudei lui de sange si la trimiterea sa in judecata. Mai hotarat decat oricand sa isi faca dreptate pe cont propriu, cu arma in ... Detalii... »
Views: 792 | Added by: bycosmin | Date: 12-02-2011

Descarca Acum Film +Subtitrare




Antreprenorul Terry il ademeneste pe vechiul sau prieten Jarrod pe Coasta de Vest a Statelor Unite ale Americii, in Los Angeles, invitandu-l la o petrecere de pomina care se prelungeste pana tarziu in noapte. In toiul petrecerii, o parte dintre invitati sunt atrasi de o lumina misterioasa de culoare albastra pe care o observa pe fereastra si ies din locuinta, disparand instantaneu si fara urma in vazduh. Pe masura ce tot mai multi oameni si tot mai multe cladiri sunt absorbite de vartejurile de lumina de origine necunoscuta care plutesc pe deasupra orasului Los Angeles, Terry, Jarrod si micul lor grup isi dau seama ca asista la o invazie extra ... Detalii... »
Views: 718 | Added by: bycosmin | Date: 06-02-2011

Descarca Acum Film
Descarca Subtitrare buna
download Subtitrare Season Of The_Witch 2011 TS-Rip.srt



Plasata in secolul al XIV-lea, actiunea filmului se centreaza in jurul unui cruciat care se intoarce alaturi de camaradul sau in orasul natal, doar ca sa descopere ca acesta a fost devastat de ciuma neagra. O biserica asediata, care considera vrajitoria vinovata de napasta, le comanda celor doi cavaleri sa transporte o vrajitoare la o manastire, unde calugarii vor tine un ritual in speranta ca vor pune capat epidemiei. Un preot, un cavaler indurerat, un ... Detalii... »
Views: 850 | Added by: bycosmin | Date: 06-02-2011

Descarca Acum Film +Subtitrare


Desi au trecut cativa ani de cand asistentul medical Greg Focker s-a casatorit cu Pamela Martha Byrnes, fiica unui agent CIA pensionat, iar cuplul a intampinat cu bucurie in urma cu 5 ani venirea pe lume a gemenilor Samantha si Henry, inca exista neincredere si tensiune in relatiile dintre ginere si socru. Atunci cand intransigentul si rigidul Jack Byrnes si sotia sa Dina sosesc in casa tinerilor pentru a petrece Ziua Recunostintei alaturi de copii si nepoti, Greg Focker isi da seama ca socrul lui de cosmar nu a renuntat la actele de spionaj familial si la misiunile secrete menite sa il puna pe el intr-o lumina nefav ... Detalii... »
Views: 618 | Added by: bycosmin | Date: 06-02-2011

« 1 2 3 4 5 6 ... 26 27 »