Bine ati venit Vizitator • Inregistrare • Login
Marti, 22.5.2018
Piese Pc de la 1 ron(Click)
Reguli CHAT onlyfree.ucoz.com

 1. Nu folositi cuvinte obscene, injurii sau prescurtari ale acestora, incalcarea acestei reguli se soldeaza cu kick sau ban nelimitat.
 2. Nu scrieti cu litere mari. (nu folositi tasta caps lock sau shift).
 3. Nu se face copy & paste de pe privat pe main.
 4. Nu repetati propozitiile indiferent de importanta lor.
 5. Ascultati opiniile si sfaturile operatorilor.
 6. Nu furati nickurile altor persoane.
 7. Nu se face abuz de comanda /me.
 8. Nu faceti reclama altor chaturi sau diverselor siteuri cu exceptia paginilor personale. Chiar si asa reclama este permisa o singura data.
 9. Nu se floodeaza nici pe privat, nici pe main.
 10. Nu faceti abuz de smileuri, abuzul de smileuri este considerat flood.
 11. Nu folositi comenzile de pe chat acestea fiind utile numai Opi-lor (gag, kick, ban) useri-lor le sunt utile numai anumite comenzi cum ar fi : MSG, IGNORE, UNIGNORE, QUIT.
 12. Nu incercati sa dati kick sau ban altor useri, aceasta comanda este restrictionata, doar operatorii avand acces la ea, incalcarea acestei reguli se soldeaza cu kick.
 13. Nu se cere operator sau level.
 14. La 3 kickuri luate pentru incalcarea diverselor reguli ale acestor chaturi vi se va interzice accesul pe aceste canale pe termen nelimitat.
 15. Pe chat este permisa folosirea numai a limbii romane sau/si a englezei. Alte limbi nu sunt permise pentru simplul motiv ca poate nu toti userii inteleg acea limba
 16. Folosirea amenintarilor la adresa operatorilor sau userilor se soldeaza cu kick, gag, ban pe perioada limitata sau nelimitata, aceasta decizie ramanand la alegerea operatorului
 17. Incercati sa va petreceti timpul cat mai placut.
 18. Nu se obliga un user a purta o discutie pe privat daca el nu este de acord.
 19. Nu ai voie sa intri pe chat cu doua sau mai multe nick-uri in acelasi timp.
 20. In caz ca luati gag, kick, ban nu aveti dreptul sa comentati. Daca aveti vreo plangere adresati-va adminul chatului

EXPLICAREA TERMENILOR

KICK = actiunea de a scoate un utilizator afara de pe canal.

BAN = actiunea de a interzice accesul unui utilizator pe canal.
Un utilizator va primi BAN pentru folosirea repetata a unui limbaj inadecvat, hartuire, message flood sau daca va incerca sa foloseasca programe sau alte metode pentru a face rau unui alt utilizator.

Rolul operatorilor nu este sa va dea afara si/sau sa va interzica accesul pe canal. Ei sunt simpli moderatori ai canalului.

GAG = actiunea de a nu permite in continuare conversatia user-ului pe main, adik nu mai vede absolut nimeni din ceea ce scrie.
Gag-ul este activ numai pentru camera principala nu si pentru privat.

Caps On = desemneaza folosirea de catre un user a tastei Caps Lock sau Shift pentru a scrie cu litere mari, scrierea cu litere mari pe chat este considerata o incalcare a regulamentului.

Flood = folosirea de mai multe ori a unui cuvant, propozitie sau fraza, incalcarea acestei reguli se pedepseste cu kick sau gag, in functie de preferinta operatorului

Operator = persoana desemnata monitorizarii activitatii de pe chat, care are grija ca regulamentul sa nu fie incalcat, puteti sesiza operatorul sau operatorii cu privire la orice incalcare a diverselor reguli ale chatulu