Bine ati venit Vizitator • Inregistrare • Login
Duminica, 19.8.2018
Piese Pc de la 1 ron(Click)
Principala » Arhiva intrărilor
1 2 3 ... 15 16 »

Traseul probabil al norului radioactiv de la Fukushima (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit experţilor, nivelul radiaţiilor se va diminua pe parcurs şi va avea, în cel mai rău caz, efecte foarte mici în Statele Unite. Spre exemplu, norii radioactivi emanaţi de la Cernobîl în 1986 au ajuns în Statele Unite după zece zile, nivelul radioactivităţii fiind la cote minime.

Prognoza este realizată de Organizaţia Tratatului pentru Interzicerea Testelor, subordonată Naţiunilor Unite şi având sediul la Viena. Studiul nu oferă informaţii despre actualul nivel al radiaţiilor, ci doar despre probabila deplasare a norului radioactiv.

Prognoza ia în considerare actualele informaţii despre viteza şi direcţia rafalelor de vânt din Pacific.

Duminică, Comisia de Regle ... Detalii... »
Vizualizări: 677 | Adăugat de: bycosmin | Data: 17-03-2011

CRONOLOGIE: Japonia, devastată de un cutremur şi un tsunami, se confruntă cu o criză nucleară majoră (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

17 MARTIE:

Autorităţile încearcă să răcească reactoarele centralei nucleare Fukushima 1, care se confruntă cu probleme grave, pentru a evita o catastrofă nucleară.

În cursul dimineţii, patru elicoptere ale armatei deversează tone de apă de mare, în special peste reactorul 3. Obiectivul este de a umple bazinul unde se află combustibilul folosit, afectat de o exp ... Detalii... »

Vizualizări: 541 | Adăugat de: bycosmin | Data: 17-03-2011

Dupa cum suntem obisnuiti, Google incerca din rasputeri sa faca navigarea pe internet o placere. De curand au imbunatatit motorul de cautare prin adaugarea tehnologiei Google Instant Previews. Serviciul poate creste usor volumul de trafic, dar in cazul conexiunilor lente acesta este dezactivat automat. Conform estimarilor de la Google, timpii necesari unei cautari pot fi micsorati cu 2-5 secunde ceea ce mi se pare uimitor. Google deja si-a patentat tehnologia din spatele lui Google Instant Previews astfel celelalte motare de cautare vor trebui sa isi caute o alta metoda de afisare instantanee.Vizualizări: 511 | Adăugat de: bycosmin | Data: 25-02-2011

1-3 4-6 7-9 ... 43-45 46-46