Bine ati venit Vizitator • Inregistrare • Login
Sambata, 20.4.2024
Piese Pc de la 1 ron(Click)
Principala » 2010 » Octombrie » 28

Wolfenstein 3D, disponibil si pentru iPhone


Wolfenstein 3D, disponibil si pentru iPhone

Id Software si-a facut in cele din urma debutul pe iPhone si iPod Touch, odata cu lansarea clasicului shooter Wolfenstein 3D pentru aceasta platforma. Aplicatia este diponibila in App Store pentru 5 dolari.

Wolfenstein 3D a precedeat Doom in saga shooter-elor 3D. Jucatorul devine agentul OSA B.J. Blazkowicz, care trebuie sa evadeze din castelul Wolfenstein si sa infranga cercetatorii si soldatii nazisti care au creat monstri folosind tehnici paranormale.

Jocul a fost complet refacut pentru iPhone si include un nou sistem de control construit de John Carmack, co-fondatorul Id Software.

Cerintele de sistem sunt limitate la un iPhone sau iPod Touh ce ru ... Detalii... »

Vizualizări: 679 | Adăugat de: bycosmin | Data: 28-10-2010

Wolfenstein

 Sursa:PCWorld, Online


Wolfenstein Nu este o noutate că în fiecare an apar sute de jocuri. Dar chiar şi dacă singura ta ocupaţie este să te joci, nu prea ai cum să le încerci pe toate, pentru că ziua are doar 24 de ore. Iar dacă mai ai şi o slujbă şi un(o) partener(ă), timpul dedicat jocurilor se reduce drastic. Aşa că probabil încerci să filtrezi cumva multitudinea de pe piaţă cumva, de multe ori după ureche sau după ce se mai aude prin mass-media.

Aşa a început hype-ul în cazul meu. Am văzut un trailer cinematic de o calitate excelentă. Un american cu nume dubios ce reuşeşte să distrugă vestita navă de război germană, Tirpitz. Nu înainte de a dezintegra complet câţiva nazişti într-o scena de luptă spectaculoasă şi puţin comică spre sfârşit. Imediat dup ... Detalii... »
Vizualizări: 833 | Adăugat de: bycosmin | Data: 28-10-2010

Ubisoft dezvaluie noi detalii despre Prince of Persia Epilogue DLC (downloadable content) pentru Xbox LIVE Marketplace Xbox 360 si pentru Playstation Network. Planificat sa apara pe 26 februarie 2009, Prince of Persia Epilogue adauga un nou capitol povestii Printului si al Elikai sub forma unei noi aventuri epice. Noutatile aduse includ:

- O noua regiune: The Underground Palace – Un palat subteran subjugat de coruptie, din care cei doi eroi trebuie sa scape
- O noua putere: Energize – Cu ajutorul acestei puteri poti reconstrui parti din niveluri pentru a crea o carare. Noua cale deschisa trebuie parcursa inainte sa se prabuseasca.    
- Un nou ritm alert: Noua provocare a capcanelor – Printul si Elika trebuie sa infrunte noi inamici mai puternici, capcane mai sirete si un nou level design care creste dificultatea celor 3 ore de joc s ... Detalii... »

Vizualizări: 520 | Adăugat de: bycosmin | Data: 28-10-2010

Sursa :PCWorld, Online

10 Martie 2010, 14:13
Ubisoft anunta beta public pentru R.U.S.E.

Ubisoft anunţă că sesiunea de testare publică pentru R.U.S.E., un RTS dezvoltat de către Eugen Systems, este disponibil pentru a fi descărcat, instalat şi încercat prin sistemul Steam. Având ca scop reînvigorarea genului de strategie, R.U.S.E. propune jucătorilor să-şi folosească mintea pe post de armă într-un război al percepţiilor, în care abilitatea de a induce oponenţii în eroare, este crucială pentru obţinerea victoriei. 
       
În beta-ul public, jucătorilor li se oferă ocazia de a alege una dintre cele şase facţiuni unice disponibile în joc (SUA, Marea Britanie, Germa ... Detalii... »

Vizualizări: 543 | Adăugat de: bycosmin | Data: 28-10-2010

Unele versiuni piratate Silent Hunter 5 contin malware

Sursa :PCWorld, Online

10 Martie 2010, 14:21
Unele versiuni piratate Silent Hunter 5 contin malware

Pentru protejarea celei de-a cincea părţi a jocului Silent Hunter de la piratare, producătorii  au implementat un nou sistem de securitate, fapt ce a declanşat nemulţumirea comunităţii jucătorilor şi a dat startul cursei pentru piratare în rândul hacker-ilor. Aproape concomitent, gamerii au luat cu asalt Internetul pentru a obţine o versiune "spartă” a jocului, aşa cum reiese şi din statisticile căutărilor online, unde criteriul care conţine "numele jocului + cracked” ocupă o poziţie superioară.
Totuşi, opţiunea pentru versiunea spartă expune jucătorii riscuril ... Detalii... »

Vizualizări: 577 | Adăugat de: bycosmin | Data: 28-10-2010

Provision semneaza contractul de distributie cu organizatia CronLab

Sursa:PCWorld, Online

27 Octombrie 2010, 16:00
Provision semneaza contractul de distributie cu organizatia CronLab

provision, liderul pietei de securitate a informatiei din Romania si furnizor de servicii profesionale, isi largeste portofoliul prin semnarea contractului de distributie cu organizatia ConLab, furnizor de solutii de securitate destinate email-ului, ce se axeaza pe eficientizarea costurilor, oferind solutii inovatoare si usor de utilizat.

provision, liderul pietei de securitate a informatiei din Romania, anunta semnarea contractului de distributie cu organizatia CronLab. provision a ales CronLab pentru largirea portofoliului de solutii destinate ... Detalii... »

Vizualizări: 529 | Adăugat de: bycosmin | Data: 28-10-2010