Bine ati venit Vizitator • Inregistrare • Login
Vineri, 26.4.2024
Piese Pc de la 1 ron(Click)
Principala » 2011 » Februarie » 23
Locul 10: Sid Meier’s Civilization V

Stiri-it-Civilization-V

Sid Meier’s Civilization V este un joc care a aparut anul acesta pe 21 septembrie. Este un joc de strategie si face parte din bine cunoscuta colectie Civilization. Civilization V vine cu simplificare, poate prea multa, a gameplayului fata de Civilizaton IV. Grafica jocului este impresionanta, iar modelele militare sunt exceptionale, totusi pe cat de frumose pe atat de neoptimizate, deci cerintele sistemului sunt foarte mari.
Jocul se poate cumpara de la eMAG de aici ... Detalii... »

Vizualizări: 5431 | Adăugat de: bycosmin | Data: 23-02-2011

Dupa o batalie intre iPad-ul de la Apple si Galaxy Tab-ul de la Samsung, HTC nu putea sa nu vine si ea, astfel la MWC ... Detalii... »

Vizualizări: 575 | Adăugat de: bycosmin | Data: 23-02-2011

Exista un nou site pentru cei singuri, care vor sa-si gaseasca iubirea pe Internet: Cupidtino, un site pentru fanii produselor Apple. Site-ul este momentan inchis, dar este activ contul de Twitter, care incearca sa convinga oamenii ca proiectul este pus deja in picioare si ca este cat se poate de real.

Este proiectat pentru a fi lansat in iunie 2010, disponibil exclusiv pe desktopurile Apple, cu unele aplicatii bazate pe locatii sociale pentru iPhone si iPad.

"Fanii Apple & Mac au intotdeauna ceva in comun – personalitati, activitati, hobby-uri, sentimentul similar de stil si este ... Detalii... »

Vizualizări: 558 | Adăugat de: bycosmin | Data: 23-02-2011

Probabil acest pas a fost inevitabil. Google a anuntat intr-un interviu acordat BBC News ca incepand cu anul 2010 vor incepe comercializarea de "e-book-uri” sau carti in format electronic numite Google Editions.

Compania Google a fost de mult timp interesata de acest secment de piata planuind sa ofere in format electronic toate cartile cunoscute de om.

Prin aceasta miscare Google intra in concurenta directa cu Apple si Amazon.

Sursa: Stiri.it

Vizualizări: 554 | Adăugat de: bycosmin | Data: 23-02-2011

In urma cu putin timp R.N.S () a atacat siteuri importante din Marea Britanie si Franta. Acum dupa cum probabil multi dintre noi ne asteptam au fost atacate siteuri importante din Italia.

Mesajul transmis este urmatorul:

A sosit ceasul in care ne vom strange toate cele 5 degete ale mainii si pumnul astfel format va va lovi aprig si neiertator de cate ori va fi nevoie, iar voi va ve-ti culege roadele minciunilor voastre si va promitem ca nu o sa uitati in curand Romania si trecutul ei.

Noi, urmasi ai lui Traian si Decebal, nu suntem un popor de tigani! Am ajuns la limitele indurarii si in numele romanilor de pretutindeni va aducem la cunostinta ... Detalii... »

Vizualizări: 551 | Adăugat de: bycosmin | Data: 23-02-2011


Ce este mai exact iOS 4.2?

iOS este sistemul de operare folosit de Apple pe toate terminalele mobile produse si comercializate. Versiunea 4.2 este cea mai noua din seria iOS si cea mai avansata din punct de vedere al stabilitatii, programarii si a softurilor integrate in ea.

Exista o serie de terminale mobile existente pe piata ce pot face update la acesta versiune fara probleme. Aceste terminale sunt:

  • iPhone – generatiile 3G, 3GS si 4
  • iPod Touch – generatiile 2, 3 si 4
  • iPad (toate modelele)

Cum se face update?

Pentru efectuarea update-ului la ... Detalii... »

Vizualizări: 474 | Adăugat de: bycosmin | Data: 23-02-2011

Apple a anuntat in Cupertino, California, ca noul sistem de operare iOS 4.2 este disponibil si poate fi descarcat incepand de astazi. Sistemul de operare poate fi instalat pe oricare dintre gadgeturile Apple ce folosesc iOS ca sistem de operare (iPad, iPhone, iPod touch).

iOS 4.2 aduce pana la 100 de caracateristici din iOS 4.0, 4.1 si 4.2 impreuna, printre ele se numara Multitaskingul, Folders, Unified Imbox, Game Center, AirPlay si AirPrint. Toate acestea fiind disponibile in noul iOS 4.2.

Din noile optiuni adaugate in iOS 4.2 tin sa mentionez posibilitatea de a inchiria episioade TV direct pe iPadul tau prin aplicatia iTunes. Mi se pare o optiune absolut genial si bineintele ... Detalii... »

Vizualizări: 490 | Adăugat de: bycosmin | Data: 23-02-2011

Windows Server 2008 R2 vine cu multe facilitati si imbunatatiri fata de versiunile precedente. Contine o serie de accesorii ce fac din aceasta versiunea cea mai robusta platforma windows server existenta.

Ceea ce ma fascineaza pe mine cel mai mult la R2 este Internet Information Services 7,5 (IIS). IIS 7,5 include bug-fix-uri, si noi facilitati fata de versiunea anterioara. (mai multe despre IIS7,5 vom dicuta intr-un alt articol)

Nici partea de virtualizarea nu ramane neschimbata pe R2. Intelegandu-se importanta virtualizarii in ziua de azi, windows server 2008 R2 include "client and server virtualization” oferita de Hyper-V si "presentation virtualization” cu remote desktop services.

Windows server 2008 R2 suporta un workload considerabil mai mare fata de versiunile precedente si suporta scalabilitate dinamica. A fost imbunatatita considerabil scalabilit ... Detalii... »

Vizualizări: 545 | Adăugat de: bycosmin | Data: 23-02-2011

In urmatoare luna, Linux.com va deveni o destinatie foarte populata de fanii linux. Fundatia care se ocupa cu dezvoltarea linuxului au deschis zilele trecuta linux store, un magazin online ce permite fanilor compararea de tricouri, canim stickere si nu numai atat.

The Linux Foundation ne asigura ca toti banii proveniti din vanzarea de materiale promotionale vor fi indreptati catre cercetare si continuarea dezvoltarii sistemului de operare Linux.

Jim Zemlin, directorul executiv al fundatiei spune:

Selling Linux-specific merchandise is another way to support community development. The Linux.com Store aims to serve a community of people who want to display their affinity for Linux specifically while supporting important activities that advance the platform. ... Detalii... »

Vizualizări: 511 | Adăugat de: bycosmin | Data: 23-02-2011

Batalia intre browserele WEB  a inceput cu multi ani in urma. La inceput Netscape parea sa domine piata browserelor pana cand Microsoft a inceput sa ofere browser gratuit impreuna cu sistemele de operare Windows. De atunci au inceput procese dupa procese intre firme concurente dar si cu autoritatile de reglementare. Nu demult Comisia Europeana a castigat un proces, dupa care Microsoft va trebui sa ofere clientilor europeni posibilitatea de a-si alege browserul preferat inainte sa se instaleze automat Microsoft Internet Explorer, dar si producatorii de sisteme de calcul vor putea alege browserul cu care livreaza sistemele. Microsoft a anuntat ca va conforma regulilor prin introducerea elementului urmator:

... Detalii... »

Vizualizări: 537 | Adăugat de: bycosmin | Data: 23-02-2011

Versiunea 3 al sistemului de operare pentru smartphone va deveni Open Source. Fundatia "The Symbian Foundation”, creata in 2008 dupa ce Nokia a cumparat firma care producea sistemul de operare, va oferi platforma Symbian OS 3 sub licenta Eclipse Public License (si altele) tuturor companiilor producatoare de telefoane smartphone.

La sfarsitul anului 2009 Symbian OS avea o cota de piata de 48% (insemnand ~330 milioane de telefoane Nokia, Samsung, Sony Ericcson, Fujitsu si Sharp). De acum incolo insa, fiind OS gratuit, putem astepta la o cota de piata si mai mare.

Sursa: CDRInfo

Vizualizări: 475 | Adăugat de: bycosmin | Data: 23-02-2011

Nu este vorba despre nimic religios, ci despre setarile neaccesibile utilizatorului simplu. Este defapt un Control Panel mai avansat, denumit GodMode, accesibil in mai multe versiuni de windows.


Cel mai important insa mi se pare in Windows 7, care preia cu acelasi
performanta toate sarcinile lui Windows XP si ofera multe facilitati
moderne in plus. Dupa activare cam asa arata:



Pentru activare, trebuie creat doar un folder oriunde (e indicat pe desktop) cu numele:


GodMode.{ED7BA470-8E54-465E-825C-99712043E01C}


Dupa crearea folderului il asociaza  automat cu iconul:


... Detalii... »

Vizualizări: 503 | Adăugat de: bycosmin | Data: 23-02-2011