Bine ati venit Vizitator • Inregistrare • Login
Luni, 22.10.2018
Piese Pc de la 1 ron(Click)
Principala » 2011 » Februarie » 25 » Alegerea consolei – Wii, DS, PSP
12.00.56
Alegerea consolei – Wii, DS, PSP

Nintendo Wii

stiri-it-nintendo-wii

Variante si preturi: In prezent sunt mai multe variante cu preturi cuprinse intre 800 si 1200 lei. Recomand cumpararea unui bundle cu Motion Plus si Sport Resort deoarece de Motion Plus o sa aveti nevoie, iar Sport Resort este o colectie de jocuri.
Costuri ascunse: Inca un gamepad, care in cazul Wii-ului sunt doua (Remote + Nunchuck si sar putea si MotionPlus). Iar daca esti maniac, ai multi prieteni si iti plac jocurile Super Mario, inca 2 (adica 4,8 in total). Dar nu va opriti. Desi cea mai putin puternica consola din noua generatie Wii-ul este cea mai pretentioasa. Mai ai nevoie, pentru a te bucura la maxim de placerea jocului, de un cablu component proprietar, care digitalizaeaza si mareste putin rezolutia, dar si de 2/4/8 acumulatori, dupa caz. Spatiu in camera, aer conditionat vara si un TV mare.

stiri-it-vitaly-sensor
Vitality Sensor: Este noua gaselnita a celor de la Nintendo. Un aparat micut care se conecteaza si iti poate citi atat pulsul, cat si alti parametri ai corpului. Nu se stie unde vrea sa foloseasca Nintendo acet gadget, dar asteptam.
Caracteristici: Cam orice calculator actual ar trebui sa fie in stare sa ruleze titlurile Wii-ului, de fapt, din cate am inteles, chiar exista un emulator care poate emula jocuri si le poate scala in adevarate titluri HD. Wii prin interfata ei a adus cea mai puternica biblioteca cu jocuri exclusive.
Jocuri: Boom Blox, Excite Truck, Fire Emblem, Dead Space Extraction, Lego Harry Potter: Years 1 – 4, Mario Kart, Little King’s Story, Metroid Prime Trilogy, Monster Hunter Tri, Muramasa: The Demon Blade, New Super Mario Bros, No More Heroes 1 si 2, Okami, Punch-Out, Rabbids Go Home, Resident Evil 4, Red Steel 2, Silent Hill Shattered memories, Sin and Punishment 2, Super Mario Galaxy si 2, Super Paper Mario, Super Smash Bros, Tatsunoko vs Capcom, The House of The Dead, The Legend od Zelda, Wii Fit Plus. Asa cum am spus, si lista poate confirma, Wii are cele mai multe jocuri exclusive. Deobicei jocurile sunt copilaroase, dar nu cum zic unii prostesti..
O sa vina: Epic Mickey, Kirby’s Epic Yarn, Pikmin 3, Xenoblade.

PlayStation Portable

stiri-it-psp

Nu va recomand sa va luati PSP, ci PSP2/NGP, trebuie sa mai asteptati pana in iarna. De ce nu recomand? Simplu nu se mai fac jocuri puternice pentru PSP care deja a inceput sa fie destul de uitat. Ultimul joc aparut este God of War: Ghost of Sparta.

stiri-it-ngp

Nintendo DS

stiri-it-nintendo-ds

Apare Nintendo 3DS, deci iar e o achizitie care poate fi inlocuita cu ceva mai bun. Jocurile pentru Nintendo 3DS deobicei sunt simpatice, dar au o grafica destul de ciudata.

stiri-it-nintendo-3ds

Ce alegeti?

Vizualizari: 1261 | Adaugat de: bycosmin | Tags: ds, PSP, Alegerea consolei – Wii | Raging: 0.0/0
Doar utilizatorii inregistrati pot comenta
[ Inregistrare | Login ]