Bine ati venit Vizitator • Inregistrare • Login
Miercuri, 21.3.2018
Piese Pc de la 1 ron(Click)
Principala » 2011 » Februarie » 23 » Linux Foundation a lansat Linux Store
2.39.49
Linux Foundation a lansat Linux Store

In urmatoare luna, Linux.com va deveni o destinatie foarte populata de fanii linux. Fundatia care se ocupa cu dezvoltarea linuxului au deschis zilele trecuta linux store, un magazin online ce permite fanilor compararea de tricouri, canim stickere si nu numai atat.

The Linux Foundation ne asigura ca toti banii proveniti din vanzarea de materiale promotionale vor fi indreptati catre cercetare si continuarea dezvoltarii sistemului de operare Linux.

Jim Zemlin, directorul executiv al fundatiei spune:

Selling Linux-specific merchandise is another way to support community development. The Linux.com Store aims to serve a community of people who want to display their affinity for Linux specifically while supporting important activities that advance the platform.

Are perfecta dreptate si sunt de parere ca magazinul joaca un rol cheie foarte important, iar asta nu doar pentru Linux ci si pentru alte firme.

Pentru a promova magazinul, fundatia a organizat si un concurs. Acestia ofera sansa de a castiga o calatorie la LinuxCon, in Boston, celui care creaza cel mai bun design pentru un tricou. Probabil acela va fi cel mai vandut.


Sursa Stiri.it

Vizualizari: 226 | Adaugat de: bycosmin | Tags: Linux Store, Linux Foundation a lansat Linux Sto, Linux | Raging: 0.0/0
Doar utilizatorii inregistrati pot comenta
[ Inregistrare | Login ]