Bine ati venit Vizitator • Inregistrare • Login
Marti, 16.4.2024
Piese Pc de la 1 ron(Click)
Principala » 2010 » Octombrie » 28 » Provision semneaza contractul de distributie cu organizatia CronLab
9.47.57
Provision semneaza contractul de distributie cu organizatia CronLab

Provision semneaza contractul de distributie cu organizatia CronLab

Sursa:PCWorld, Online

27 Octombrie 2010, 16:00
Provision semneaza contractul de distributie cu organizatia CronLab

provision, liderul pietei de securitate a informatiei din Romania si furnizor de servicii profesionale, isi largeste portofoliul prin semnarea contractului de distributie cu organizatia ConLab, furnizor de solutii de securitate destinate email-ului, ce se axeaza pe eficientizarea costurilor, oferind solutii inovatoare si usor de utilizat.

provision, liderul pietei de securitate a informatiei din Romania, anunta semnarea contractului de distributie cu organizatia CronLab. provision a ales CronLab pentru largirea portofoliului de solutii destinate securitatii emailului, solutii eficiente destinate intreprinderilor mici si mijloci.

"Suntem incantati ca am intrat pe piata din Romania alaturi de provision, un puternic partener local. Dorim sa aducem solutiile noastre noilor clienti din Romania. Pentru noi, acest contract reprezinta un pas important in strategia de dezvoltare internationala la nivel de corporatie CronLab”, afirma Dl. Daniel Axsäter, CEO, CronLab.

"Ne bucuram ca am adaugat in cadrul portofoliului nostru solutiile de securitate ale companiei CronLab, un important furnizor pe piata de profil. Suntem convinsi ca astfel vom pune la dispozitie partenerilor, pentru piaţa IMM-urilor, un set nou de produse inovatoare, simple, eficiente si atractive din punct de vedere al costurilor”, afirma Dl. Cristian Niculae, Technology Manager, Web Application Security and Performance Messaging and Database Security, Provision.

Vizualizari: 528 | Adaugat de: bycosmin | Tags: Provision semneaza contractul de di | Raging: 0.0/0
Doar utilizatorii inregistrati pot comenta
[ Inregistrare | Login ]