Bine ati venit Vizitator • Inregistrare • Login
Vineri, 29.3.2024
Piese Pc de la 1 ron(Click)
Principala » 2011 » Februarie » 23 » TOP 10 – Cele mai bune jocuri a anului
2.58.28
TOP 10 – Cele mai bune jocuri a anului
Locul 10: Sid Meier’s Civilization V

Stiri-it-Civilization-V

Sid Meier’s Civilization V este un joc care a aparut anul acesta pe 21 septembrie. Este un joc de strategie si face parte din bine cunoscuta colectie Civilization. Civilization V vine cu simplificare, poate prea multa, a gameplayului fata de Civilizaton IV. Grafica jocului este impresionanta, iar modelele militare sunt exceptionale, totusi pe cat de frumose pe atat de neoptimizate, deci cerintele sistemului sunt foarte mari.
Jocul se poate cumpara de la eMAG de aici.

Locul 9: Assassin’s Creed Brotherhood

stiri-it-Assassins-Creed-Brotherhood

Assassin’s Creed Brotherhood face parte tot dintr-o colectie foarte bine cunoscuta, dar mai noua, Assassin’s Creed. La inceput s-a propus ca aceasta colectie sa fie doar din 3 parti, dar vazand ca succesul acestui joc este asa mare s-au gandit sa mai traga de timp, astfel acesta este 2.5 in loc de 3. Deocamdata acest joc a aparut doar pentru Xbox 360 si PS3, varianta pentru PC fiind amanata pentru 2011. Assassin’s Creed Brotherhood a fost lansat anul acesta pe 16 noiembrie. Nu am avut onoarea sa-l joc deoarece nu a aparut pe PC, dar sper sa fie mai bun decat Assassin’s Creed 2. Puteti gasi aici varianta de Xbox 360 si PS3.

Locul 8: World of Warcraft: Cataclysm

stiri-it-wow-cataclysm

Nu cred ca ar trebui sa mai prezint World of Warcraft: Cataclysm, deoarece cam toata lumea a auzit de el. Jocul a aparut luna aceasta pe 7 si este o expansiune pentru bine cunoscutul World of Warcraft. Daca doriti sa-l jucati puteti sa-l cumparati de la eMAG de aici.

Locul 7: BioShock 2

stiri-it-bioshock-2

BioShock 2 a aparut anul acesta pe 9 februarie si este urmasul lui BioShock. BioShock 2 este un joc Sci-Fi de groaza. Ar mai fi de adaugat ca vor aparea doua DLC-uri pentru acest joc in viitorul apropiat. Jocul se poate juca pe Xbox, PS3, iar varianta PC o puteti cumpara de aici.

Locul 6: Red Dead Redemption

stiri-it-Red-Dead-Redemption

Red Dead Redemption a aparut anul acesta pe 18 mai si este un shooter in vestul salbatic. Am vrut sa-l joc, dar am ramas dezamagit cand am aflat ca exista doar pentru Xbox 360 si PS3. Jocul este facut de Rockstar. Pe gamespot acest joc are 9.5, deci e un joc de calitate iar daca aveti Xbox sau PS3 nu trebuie sa-l ratati. Jocul poate fi cumparat de pe eMAG pentru Xbox 360 si PS3.

Locul 5: Battlefield: Bad Company 2

stiri-it-battlefield-bad-company-2

Battlefield: Bad Company 2 este un joc foarte tare dupa parerea mea. Cred ca e primul joc in care poti sa distrugi aproape orice din mediul inconjurator. La inceput ma ascundeam in cladiri si la un moment dat ma trezeam cu pereti daramati pe langa mine din cauza tancurilor. E un shooter care nu trebuie ratat, dar pe atat de special, cu atat mai multe cerinte de sistem. Jocul a aparut pe 2 martie si are nota 9 pe gamespot. Jocul este pentru PC, Xbox si PS3.

Locul 4: Mass Effect 2

stiri-it-Mass-Effect-2

Mass Effect 2 a aparut anul acesta pe data de 26 ianuarie si este succesorul jocului Mass Effect. Este un joc de actiune si are o grafica destul de buna. Are nota 9 pe gamespot si are si un DLC numit Mass Effect 2: Overlord. Jocul se poate juca pe Xbox 360, PS3 si PC.

Locul 3: Call of Duty: Black Ops

stiri-it-Call-of-Duty-Black-Ops

Call of Duty Black Ops probabil a fost cel mai asteptat joc al anului, el fiind lansat pe 9 noiembrie. Ne-am obisnuit cu munca de calitate din partea celor de la Activision si si-au demonstrat talentele prin Call of Duty 6 Modern Warfare 2 si 1. Este cel de-al 7 lea joc din colectia Call of Duty, colectie care ne ofera shootere speciale. Din cate stiu eu varianta pentru PC nu mergea foarte bine. Jocul se poate juca pe PC, Xbox 360, PS3, Wii si DS.

Locul 2: Halo Reach

stiri-it-halo-reach

Halo Reach a aparut anul acesta pe 14 septembrie pe Xbox 360. Acest joc este ultimul din colectia Halo, colectie doar pentru consola Xbox 360. Jocul este aproape perfect. Are grafica si sunet de zile mari, gameplay impecabil si muliplayer spectaculos, totusi ce-l trage in jos este povestea, AIul si sfarsitul. Jocul este foarte asemanator cu Battlefield Bad Company 2(vezi mai sus), nu mai ca unul e Sci-Fi si unul cat mai aproape de realitate. Posesorilor de Xbox 360 le recomand sa isi cumpere Halo Reach, deoarece nu trebuie ratat.

Locul 1: Starcraft 2

stiri-it-starcraft-2

Si castigatorul topului, Starcraft 2!!! Acest joc este amanat de cativa ani incoace, Blizzard gasind tot felul de scuze, dar Blizzard si-a facut treaba cu adevarat bine. Starcraft 2 are o grafica superba, gameplay foarte bun, storyline bun, deci a meritat asteptarea. Cei de la Blizzard au anuntat ca vor veni cateva DLC-uri cu o campanie pentru Protos si una pentru Zergi. Jocul nu cere foarte multe cerinte de sistem, deci trebuie incercat. Jocul se poate cumpara de la eMAG de aici.

In concluzie, acest an a fost plin de jocuri si as putea spune ca Blizzard a cucerit inimele gamerilor prin 2 jocuri care par a fi cele mai bune.
Un An Nou fericit si sa avem un viitor an plin cu jocuri bune!

Vizualizari: 5428 | Adaugat de: bycosmin | Tags: TOP 10 – Cele mai bune jocuri a anu | Raging: 5.0/1
Doar utilizatorii inregistrati pot comenta
[ Inregistrare | Login ]