Bine ati venit Vizitator • Inregistrare • Login
Sambata, 21.4.2018
Piese Pc de la 1 ron(Click)
Principala » 2010 » Octombrie » 28 » Ubisoft anunta beta public pentru R.U.S.E.
9.51.37
Ubisoft anunta beta public pentru R.U.S.E.

Sursa :PCWorld, Online

10 Martie 2010, 14:13
Ubisoft anunta beta public pentru R.U.S.E.

Ubisoft anunţă că sesiunea de testare publică pentru R.U.S.E., un RTS dezvoltat de către Eugen Systems, este disponibil pentru a fi descărcat, instalat şi încercat prin sistemul Steam. Având ca scop reînvigorarea genului de strategie, R.U.S.E. propune jucătorilor să-şi folosească mintea pe post de armă într-un război al percepţiilor, în care abilitatea de a induce oponenţii în eroare, este crucială pentru obţinerea victoriei. 
       
În beta-ul public, jucătorilor li se oferă ocazia de a alege una dintre cele şase facţiuni unice disponibile în joc (SUA, Marea Britanie, Germania, USSR, Franţa, Italia) şi să-şi pună la încercare abilităţile de strateg împotriva AI-ului pe harta „Blitz”, înainte să accepte provocarea multiplayer-ului.

Cu şapte hărţi multiplayer incluse ( începând cu 1 vs.1, continuând cu 4 vs.4 şi terminând cu „free for all”) jucătorii îşi vor putea testa strategiile împotriva oponenţilor, combinând până la 10 păcăleli (ruses) în cele trei moduri de multiplayer disponibile (1939, 1942, 1945).

R.U.S.E. este planificat să apară pe 3 iunie 2010 pentru Xbox 360, PlayStation şi pentru Windows PC.

Pentru a afla mai multe informaţii despre sesiunea beta publică, despre conţinut şi condiţiile de participare vizitaţi www.rusegame.com/beta sau www.steamgames.com/RUSEbeta.

 

Vizualizari: 274 | Adaugat de: bycosmin | Tags: Ubisoft anunta beta public pentru R | Raging: 0.0/0
Doar utilizatorii inregistrati pot comenta
[ Inregistrare | Login ]