Bine ati venit Vizitator • Inregistrare • Login
Vineri, 19.4.2024
Piese Pc de la 1 ron(Click)
Principala » 2010 » Octombrie » 28 » Ubisoft dezvaluie noi detalii despre Prince of Persia Epilogue DLC
9.53.33
Ubisoft dezvaluie noi detalii despre Prince of Persia Epilogue DLC

Ubisoft dezvaluie noi detalii despre Prince of Persia Epilogue DLC (downloadable content) pentru Xbox LIVE Marketplace Xbox 360 si pentru Playstation Network. Planificat sa apara pe 26 februarie 2009, Prince of Persia Epilogue adauga un nou capitol povestii Printului si al Elikai sub forma unei noi aventuri epice. Noutatile aduse includ:

- O noua regiune: The Underground Palace – Un palat subteran subjugat de coruptie, din care cei doi eroi trebuie sa scape
- O noua putere: Energize – Cu ajutorul acestei puteri poti reconstrui parti din niveluri pentru a crea o carare. Noua cale deschisa trebuie parcursa inainte sa se prabuseasca.    
- Un nou ritm alert: Noua provocare a capcanelor – Printul si Elika trebuie sa infrunte noi inamici mai puternici, capcane mai sirete si un nou level design care creste dificultatea celor 3 ore de joc suplimentare aduse de DLC
- Un nou atac: Sprinting clash – O miscare de duel care iti permite tie sau adversarului sa porneasca un atac din elan, alergand unul spre celalalt si in cele din urma incaierand armele.  
- Un nou skin: Terminati jocul si castigati acces la skinurile ce reprezinta prototipurile Printului si al Elikai, provenite din fazele incipiente ale dezvoltarii jocului.    

Sursa: Ubisoft

Vizualizari: 520 | Adaugat de: bycosmin | Tags: Ubisoft dezvaluie noi detalii despr | Raging: 0.0/0
Doar utilizatorii inregistrati pot comenta
[ Inregistrare | Login ]