Bine ati venit Vizitator • Inregistrare • Login
Miercuri, 25.4.2018
Piese Pc de la 1 ron(Click)
Principala » Articole » jocuri

Harry Potter & the Prisoner of Azkaban

Descarca Acum !!Harry Potter şi Prizonierul din Azkaban
 Producator: EA Games
Platforma: PC
Distribuitor: Electronic Arts
 Gen: Acţiune
Data lansării: 27-May-2004

  1. În Harry Potter şi Prizonierul din Azkaban joc video, eliberând în colaborare cu urmatorul film, Harry Potter si prietenii lui Ron Weasley? şi Hermione Granger a reveni la Hogwarts, Şcoala de Magie şi Vrăjitorie. În ceea ce adolescenţii din spate pentru al treilea an de studiu, aceştia sunt angajaţi în misterul din jurul lui Sirius Black, care a evadat recent din Azkaban infam închisoare expertul.
  2. Pentru prima dată, gameplay-ul de companie va permite jucătorilor să progresezi prin joc îndeplinirea sarcinilor şi quest-uri ca Harry, Ron şi Hermione, folosind atributele fiecarui personaj unic şi vrăji.
  3. Cei trei prieteni vor trebui să combina punctele forte şi stăpânească o varietate de vrăji fantastic noi, deoarece lupta pentru a depăşi adversarii cele mai terifiante lui Harry încă: Dementorii, poliţiştii de temut al închisorii Azkaban.
  4. Din scena de deschidere de pe Hogwarts Express, pana la finala de închidere climatice pe malul marelui lac de la Hogwarts, Harry Potter şi Prizonierul din Azkaban joc video afunda jucător în lumea fictivă a lui Harry Potter cu medii gameplay captivant şi grafică uimitoare şi frumos care aduce la viata lumea magica familiară pentru oricine care a văzut filmele.
  5. # Jucătorii vor întâlni o serie de noi personaje si creaturi, se angajeze într-o varietate de sub-quest-uri, zbura pe un Hippogriff, explora anterior zone nevazute ale Hogwarts cu misterios Marauder's Map şi să ia pe prietenii lor în provocările multiple doi jucatori, inclusiv Duelling club, coadă de mătură Racing şi Flying Seahorse de pescuit, ca acestea să ia parte la aventura cel mai interesant şi provocator joc video Harry Potter încă. Joaca ca Harry, Ron şi Hermione - Schimbarea între caractere în orice moment, în timp ce lucraţi cu prietenii dumneavoastră pentru a debloca secrete de la Hogwarts.
  6. # Face Dementorii - Poţi depăşi poliţiştii de temut Azkaban?
  7. # onnectivity - carduri de Comerţ colector şi se conecteze la Nintendo GameCube şi să se uite după cursa bufnita ta cu Owl Care Kit.
  8. # Toate nou-Mini-Jocuri - Inclusiv Hippogriff Buckbeak lui Glide şi Challenge Boggart Riddikulus.


Trailer HD
Categorie: jocuri | Adaugat de: bycosmin (28-01-2011) | Autor: djstar W

Vizualizari: 763 | Tags: Harry Potter & the Prisoner of Azka, download Harry Potter & the Prisone, descarca Harry Potter & the Prisone
Doar utilizatorii inregistrati pot comenta
[ Inregistrare | Login ]