Bine ati venit Vizitator • Inregistrare • Login
Marti, 22.5.2018
Piese Pc de la 1 ron(Click)
Principala » Articole » jocuri

Hitman Codename 47


Descarca Acum!!


  1. Descriere Hitman : Codename 47
  2. Insusi titlul acestui joc ar trebui sa-ti formeze o idee despre ceea ce poti astepta de la el. Personajul principal, cunoscut sub numele de Cod 47 se trezeste intr-o celula izolata din care iesi ghidat de o voce misterioasa. Aceasta introducere tine loc de misiune introductiva a jocului. Misiunea de inceput nu iti ofera toate informatiile de care ai avea nevoie, dar vei invata suficient cat sa te poti juca - un mouse cu rotita este foarte necesar pentru a putea accesa mai rapid meniurile.
  3. Va trebui sa parcurgi 12 nivele in care trebuie sa sugrumi, sa te furisezi, sa te deghizezi, sa tragi cu arma sau sa arunci bombe pentru a putea supavietui, de-a lungul unei calatori prin mai multe orase si oprindu-te chiar si in jungla.  Controlul jocului este insusit dupa o anumita perioada si desi iti poti redefini propriile tale comenzi, vei fi impiedicat de numarul limitat de taste de pe tastatura PC-ului.
  4. Atentia programatorilor pentru detalii este orientata spre grafica - este greu sa nu fi impresionat in primele dati cand 47 isi croieste drumul printr-o draperie si iese din realitate - iar muzica din cadrul jocului ajuta la crearea atmosferei. Totusi, daca te opresti sa admiri peisajul, intr-un moment nepotrivit, te vei confrunta prea des cu scene mortale care devin albe, in stilul de actiune al Chinezilor.
  5. Titlul descopera cele 15 inevitabile misiuni - desi sangele nu este suficient pentru a-ti garanta un adevarat BBFC 15, ci doar recomandarea ELSPA.  Hitman nu este un joc 3D de tipul "cine trage primul" la persoana 1 si nici un joc in intregime de furisare si sustragere cum ar fi seria Thief si este ca si cum controlul jocului a fost creat suficient de complex pentru a-l distinge din ambele genuri de joc. Fara posibilitatea de salvare in timpul jocului, este o munca grea, dar aceasta face jocul mai lung decat cele 12 nivele, cu un simt real de evaluare a insusirii in momentul in care esti invingator. Deci, daca esti dornic de o provocare dificila, acesta este jocul pe care trebuie sa-l cauti


Trailer HD
Categorie: jocuri | Adaugat de: bycosmin (28-01-2011) | Autor: djstar W

Vizualizari: 984 | Tags: Hitman Codename 47, descarca gratis Hitman Codename 47, download free Hitman Codename 47
Doar utilizatorii inregistrati pot comenta
[ Inregistrare | Login ]