Bine ati venit Vizitator • Inregistrare • Login
Miercuri, 1.5.2024
Piese Pc de la 1 ron(Click)
Principala » Arhiva intrărilor
« 1 2 ... 11 12 13 14 15 16 »
Are doar 36 de ani, dar este deja cunoscut in toata lumea pentru aventurile sale extreme. Show-ul sau de televiziune, Man VS Wild, bate record dupa record iar audienta i se masoara in sute de milioane de telespectatori. Este unul dintre cei mai tineri alpinisti care a escaladat vreodata Everestul, la numai 23 de ani. A urcat pe Ama Dablam, muntele care l-a facut chiar si pe Edmund Hilary sa exclame: „este imposibil de escaladat!”. Este membru al trupelor special SAS, are centura neagra in stilul de karate shotokan si este un abil practicat de yoga si ninjutsu. Pare sa poate ingurgita orice si aproape ca nu exista mediu pe care sa nu il poate invinge. El este „Supravietuitorul”... Bear Grylls.

Pe numele sau adevarat, Edward Michael Grylls, supravietuitorul din celebrul show TV marca Discovery Chanel, Man vs. Wild (Born Survivor: Bear Grylls ori ... Detalii... »
Vizualizări: 1476 | Adăugat de: bycosmin | Data: 17-03-2010

Folosindu-se de vazul remarcabil, de auzul ascutit si de celelalte inzestrari incredibile de pradator fara de seama, o (aparent banala) pisica poate vana peste 1.000 de specii pentru a supravietui. In ciuda acestui fapt, felinele din specia Felis silvestris catus, asa cum le-au numit oamenii de stiinta, au ales sa traiasca alaturi de oameni de peste 9.500 de ani, iar in prezent, la nivel mondial, sunt cele mai populare animale de companie din lume. Iata 30 de lucruri mai putin cunoscute despre pisici.





Vizualizări: 682 | Adăugat de: bycosmin | Data: 17-03-2010

Pe 7 martie, Discovery Channel difuzeaza, in premiera pentru Romania, filmul documentar "Ardi, stabunica omenirii”, un program absolut senzational care prezinta descoperiri revolutionare despre evolutia omului, aducand-o in prim-plan pe Ardi, cel mai vechi hominid descoperit pana in prezent. In asteptarea acestei premiere, DESCOPERA.ro va prezinta, in exclusivitate, un incendiar interviu cu Paul Gasek, producatorul filmului, interviu din care aflam de ce descoperirea lui Ardi este capitala pentru comunitatea stiintifica, palpitanta poveste a cercetarilor care au dus la identificarea « strabunicii omenirii », de ce evolutionismul a revenit in prim plan si este mai actual ca niciodata, cum vor arata oamenii viitorului si ce este atat de special la Ardi incat o multime de publicatii si site-uri de popularizare a stiintelor, printre care si DESCOPERA.ro, a inclus-o in topul celor mai imp ... Detalii... »
Vizualizări: 588 | Adăugat de: bycosmin | Data: 17-03-2010