Bine ati venit Vizitator • Inregistrare • Login
Joi, 26.4.2018
Piese Pc de la 1 ron(Click)
Principala » 2011 » Februarie » 23 » iOS 4.2 : disponibil pentru iPad, iPhone si iPod touch
2.43.34
iOS 4.2 : disponibil pentru iPad, iPhone si iPod touch

Apple a anuntat in Cupertino, California, ca noul sistem de operare iOS 4.2 este disponibil si poate fi descarcat incepand de astazi. Sistemul de operare poate fi instalat pe oricare dintre gadgeturile Apple ce folosesc iOS ca sistem de operare (iPad, iPhone, iPod touch).

iOS 4.2 aduce pana la 100 de caracateristici din iOS 4.0, 4.1 si 4.2 impreuna, printre ele se numara Multitaskingul, Folders, Unified Imbox, Game Center, AirPlay si AirPrint. Toate acestea fiind disponibile in noul iOS 4.2.

Din noile optiuni adaugate in iOS 4.2 tin sa mentionez posibilitatea de a inchiria episioade TV direct pe iPadul tau prin aplicatia iTunes. Mi se pare o optiune absolut genial si bineinteles o mina de aur pentru Apple. Filmele pot fi vazute timp de 30 de zile de la inchiriere fara restrictie. Totusi fereastra in care ruleaza filmul are o restrictie de 48 de ore de la deschidere. Sigur nu o sa dureze filmul atat!

Noul sistem de operare aduce si o serie de imbunatatiri in ceea ce priveste securitatea, deasemenea a fost adaugat suportul pentru 25 de limbi, incluzand coreana, portugheza si chineza traditionala.

Comunicatul de presa complet poate fi gasit aici : aici

Vizualizari: 234 | Adaugat de: bycosmin | Tags: iPhone si iPod touch, iOS 4.2 : disponibil pentru iPad | Raging: 0.0/0
Doar utilizatorii inregistrati pot comenta
[ Inregistrare | Login ]