Bine ati venit Vizitator • Inregistrare • Login
Duminica, 5.5.2024
Piese Pc de la 1 ron(Click)
Principala » Arhiva intrărilor
« 1 2 3 4 5 6 7 ... 15 16 »

Windows Server 2008 R2 vine cu multe facilitati si imbunatatiri fata de versiunile precedente. Contine o serie de accesorii ce fac din aceasta versiunea cea mai robusta platforma windows server existenta.

Ceea ce ma fascineaza pe mine cel mai mult la R2 este Internet Information Services 7,5 (IIS). IIS 7,5 include bug-fix-uri, si noi facilitati fata de versiunea anterioara. (mai multe despre IIS7,5 vom dicuta intr-un alt articol)

Nici partea de virtualizarea nu ramane neschimbata pe R2. Intelegandu-se importanta virtualizarii in ziua de azi, windows server 2008 R2 include "client and server virtualization” oferita de Hyper-V si "presentation virtualization” cu remote desktop services.

Windows server 2008 R2 suporta un workload considerabil mai mare fata de versiunile precedente si suporta scalabilitate dinamica. A fost imbunatatita considerabil scalabilit ... Detalii... »

Vizualizări: 546 | Adăugat de: bycosmin | Data: 23-02-2011

In urmatoare luna, Linux.com va deveni o destinatie foarte populata de fanii linux. Fundatia care se ocupa cu dezvoltarea linuxului au deschis zilele trecuta linux store, un magazin online ce permite fanilor compararea de tricouri, canim stickere si nu numai atat.

The Linux Foundation ne asigura ca toti banii proveniti din vanzarea de materiale promotionale vor fi indreptati catre cercetare si continuarea dezvoltarii sistemului de operare Linux.

Jim Zemlin, directorul executiv al fundatiei spune:

Selling Linux-specific merchandise is another way to support community development. The Linux.com Store aims to serve a community of people who want to display their affinity for Linux specifically while supporting important activities that advance the platform. ... Detalii... »

Vizualizări: 511 | Adăugat de: bycosmin | Data: 23-02-2011

Batalia intre browserele WEB  a inceput cu multi ani in urma. La inceput Netscape parea sa domine piata browserelor pana cand Microsoft a inceput sa ofere browser gratuit impreuna cu sistemele de operare Windows. De atunci au inceput procese dupa procese intre firme concurente dar si cu autoritatile de reglementare. Nu demult Comisia Europeana a castigat un proces, dupa care Microsoft va trebui sa ofere clientilor europeni posibilitatea de a-si alege browserul preferat inainte sa se instaleze automat Microsoft Internet Explorer, dar si producatorii de sisteme de calcul vor putea alege browserul cu care livreaza sistemele. Microsoft a anuntat ca va conforma regulilor prin introducerea elementului urmator:

... Detalii... »

Vizualizări: 538 | Adăugat de: bycosmin | Data: 23-02-2011